Doe de test

Weet jij hoe je een geweldige face-to-face klantervaring schept? Ontdek het in deze korte (5 min) test! Beantwoord 10 vragen en krijg meteen een overzicht van de resultaten en toegang tot mijn gratis e-book.

1. Wat is de belangrijkste reden waarom klanten hun leverancier verlaten?
2. Welke eigenschap van een persoon geeft meer kans op een goede klantervaring?
3. Jouw oogcontact met de klant laat hem/haar weten dat je…
4. We denken 1000 à 3000 woorden per minuut. Hoeveel woorden per minuut luisteren we?
5. Hoe vaak zal een ontevreden klant andere mensen vertellen over zijn/haar negatieve ervaring?
6. Veel gelaatsuitdrukkingen drukken wereldwijd dezelfde emotie uit. Welke van de volgende is niet universeel?
7. Welke factor draagt het meest bij tot het opbouwen van vertrouwen tussen jou en de klant?
8. Klanten kopen slechts twee dingen. Welke?
9. Je wil een klantgerichte mindset verankeren in jouw team. Wat is je eerste stap?
10. Je medewerkers doen als interne klanten beroep op ondersteunende diensten zoals IT, HR, inkoop enz. Wat geeft hen daarbij de beste klantervaring?

Bedankt voor het invullen van de test! Op de volgende pagina vind je een overzicht van de juiste antwoorden, telkens met een korte uitleg. Je voornaam en e-mailadres zijn optioneel en enkel voor het gratis e-book en de tips. Je kan de resultaten van je test dus ook bekijken zonder deze in te vullen.

Tip: je score is niet het belangrijkst. Je vulde deze test in om je kennis te toetsen en dat toont dat je wil investeren in een geweldige ervaring voor je klanten en/of team. Proficiat daarvoor!

Bonus: gratis e-book en tips

Voortdurende persoonlijke groei en ontwikkeling dragen bij tot meer werkvoldoening en betere, succesvolle klantencontacten. Daar ben ik van overtuigd. Ik wil jou graag helpen groeien met:

  • Een e-book met een pak hands-on tips en oefeningen om meer plezier en impact te ervaren in je persoonlijke klantcontacten.
  • Af en toe een extra tip over klantenbeleving in je mailbox. Uiteraard waak ik over je privacy en kan je op elk moment uitschrijven.

Als je dit e-book en de tips graag wil ontvangen, vul dan hieronder je naam en e-mailadres in. Ik bewaar je gegevens met respect voor je privacy. Meer info.Voornaam
E-mailadres