Van Kop tot Teen

Face to face impact met lichaamstaal

Hoe zet je de kracht van oogcontact en lichaamstaal in voor betere klantenbeleving? Krijg het antwoord in deze presentatie met tips die meteen het verschil maken!

• leidinggevenden   • medewerkers

Lichaamstaal: je kan niet niet communiceren

Je communiceert altijd, ook al zeg je niets. Je gesprekspartner let – vaak onbewust – op jouw lichaamstaal en interpreteert die voortdurend. Klopt je lichaamstaal niet met wat je zegt? Dan haakt je gesprekspartner af. Of trigger je onverwachte reacties.

En daar stopt het niet. Wist je dat je met je lichaamshouding je emoties en gedachten stuurt? Zo bewezen wetenschappers dat het moeilijker is om negatief te denken met een opgerichte kin. Lichaamstaal maakt dus het verschil, voor jou en je gesprekspartners.

Dit leer je in deze presentatie:

  • Hoe zet je het effect van lichaamstaal in voor een optimale klantenbeleving?
  • Welke verborgen kracht zit er in je handdruk en hoe laat je die voor jou werken?
  • Hoe schep je een band met je gesprekspartner via oogcontact en lichaamstaal?
  • Meer zelfvertrouwen en positieve energie? Vind de sleutel in je lichaamshouding.
  • Hoe bereik je het gewenste effect met je communicatie bij face to face contact?

Als je bewust omgaat met oogcontact en lichaamstaal, dan voelen je klanten zich welkom, gezien en gewaardeerd. Het effect zal je verrassen, beloofd!

Dit overtuigde mijn klanten:

  1. Je krijgt verrassende eyeopeners uit de wereld van de lichaamstaal, ver voorbij klassiekers als ‘Kruis je armen niet, dat lijkt defensief’ (tip: klopt niet altijd!) En je leert hoe je die inzichten morgen al toepast om je klantenbeleving te verbeteren.
  2. Als presentator en communicator ben ik al +15 jaar bezig met lichaamstaal en oogcontact, via een methode die uniek is in België. De inzichten die ik aanreik, heb ik dus zelf eerst uitgebreid getest.
  3. Werken in duo’s, boeiende verhalen en inside info uit de wereld van de lichaamstaal: ik breng je teamleden in een positieve mindset én hou hen een spiegel voor. Zo buig ik weerstand om naar betrokkenheid en brengen zij sneller in praktijk wat ze leerden

 

Download hier meer info: Flyer Kop tot Teen Lichaamstaal NL 

65% van alle menselijke communicatie is nonverbaal.
– Dr. Marina Nespor

Wie inspireer ik?

Marketing, sales en customer loyalty leidinggevenden en teams met face to face klantencontact in bedrijven en overheid.

Even praktisch

Je boekt een interactieve presentatie van 60 of 90 minuten in het Nederlands of Engels. Ideaal voor congressen of events!

Download PDF

Wil je meer dan een inspiratieboost?

Willen je teamleden de kracht van oogcontact en lichaamstaal inzetten bij presentaties? In de verdiepingsworkshop (1 dag) leren ze dichtbij zichzelf blijven én verbinden met hun publiek.

Verken de workshops

Meer weten of een vrijblijvende afspraak?

Bel +32 478 777 561 Stuur een bericht